Maskin & Redskap

Vi är återförsäljare av maskiner, redskap och tillbehör till framförallt lantbruk & skogsbruk. Vårt sortiment är brett – allt för att kunna erbjuda det just du behöver. För att göra det enkelt för dig har vi kategoriserat de olika maskinerna och redskapen utifrån användningsområde. Du hittar leverantörernas kompletta sortiment när du klickar på logotyperna nedan.

Är du osäker på vad just du behöver? Vi hjälper dig gärna att välja rätt maskin och redskap anpassat för just ditt behov. Genom att göra ett besök hos oss i Linderås kan vi tillsammans komma fram till den bästa lösningen.

Finansiering

Köp av ny maskinutrustning för lantbruk, skogsbruk eller entreprenad innebär i de flesta fall en stor invstering. Vi samarbetar med de Lage Landen för att erbjuda bra finansieringsalternativ.

Har du frågor och vill du veta mer om vad vi erbjuder?

Traktor

När det gäller jordbruksmaskiner är vi återförsäljare för Massey Fergusons traktorer – ett av världens ledande traktormärken vad gäller design, tillverkning och leverans av jordbruksutrustning.

Pottinger

Vagnar/gödselhantering

Tankvagnar som kan skräddarsys och tilläggsutrustas, gödselspridare med olika tillval. Vi har produkter för just ditt behov.

Massey-Ferguson
Massey-Ferguson
Nordfarm
Nordfarm

Vall

Slåttermaskiner, slåtteraggregat, hövändare, rotorsträngläggare och rundbalspressar. Tillsammans hittar vi det alternativ som passar just ditt behov.

Pottinger
Kverneland
Massey-Ferguson
Kverneland

Jordbearbetning

Såmaskiner, harvar, kultivatorer, jordfräsar, vältare och packare. Vi erbjuder ett stort utbud och många utrustningsmöjligheter.

Pottinger
Massey-Ferguson
Nordfarm

Kompaktlastare

Minilastare, hjullastare. Våra leverantörer ha ett mångsidigt lastarprogram för lantbruket tillsammans med ett stort utval av tillbehör som förenklar och effektiviserar arbetet.

Nordfarm
Massey-Ferguson

ATV/UTV

Vi är återförsäljare och servar och reparerar Kawasakis sortiment av små terrängmaskiner. Robusta och säkra fordon för skogsvård och lantbruk. Produkter som är anpassade för höga krav och påfrestningar. Vi säljer även tillbehör som vinschar med fästen och tillbehör samt plogar, plogtillbehör och plogfästen från Warn.

Pottinger
Massey-Ferguson

Skogsbruk

Skogsvagnar med tillbehör, rotatorer och hydrauliska vinschar för montage på alla kranar. Detta är något av det vi erbjuder.

Pottinger
Nordfarm
Nordfarm

Vedmaskiner

Maskiner för vedproduktion. Vi erbjuder användarvänliga vedmaskiner i olika storlekar, alla med stabil konstruktion, enkelt serviceunderhåll och ett högt säkerhetstänk.

Kawasaki
Massey-Ferguson

Grönyta

Trädgårdsverktyg för grönytor.

Kverneland

Redskap och tillbehör

Vi erbjuder tack vare samarbete med flera olika leverantörer ett brett sortiment av redskap och tillbehör för ditt lantbruk och din skogsvård.

Kverneland
Nordfarm
Nordfarm