Om oss

Vi på Linderås Lantteknik arbetar med försäljning och service av utrustning främst för jord- & skogsbruk. Vi servar och reparerar maskiner från de flesta märken vilket har gett oss en bred erfarenhet och hög kompetens att åta oss olika uppdrag.

Linderås Lantteknik ligger i jordbruksbygder i norra Småland

Som namnet antyder har vi vår verksamhet i Linderås. Där har vi vår verkstad, vårt kontor och butik vid rv 133, ca 15 km från Tranås och 25 km från Gränna. Ett område med mycket jordbruksbygd. Våra kunder finns i norra Småland, i Boxholm och Mjölby samt i Vätterbygden runt Gränna och Visingsö. Men vår goda service och kunskap inom lantbruk gör att även kunder längre ifrån väljer att anlita oss.

Till vardags kallar vi oss kort och gott Lantteknik.

Brett utbud av varumärken

Vi på Linderås Lantteknik är återförsäljare för ett stort antal leverantörer med kända varumärken som gör oss till en bred leverantör av maskiner och annan utrustning inom lantbruk, entreprenad och skogsbruk. Vi säljer maskiner, tillbehör och förbrukningsdelar till lantbruket både för utomgårds & inomgårds.

Butik med produkter både för arbete och fritid

I vår butik hittar du delar och tillbehör till den utrustning som du behöver i din vardag. Allt från reservdelar, verktyg, elstängsel, batterier, packningar och oljor. Dessutom säljer vi sköna funktionella arbetskläder både för arbete och fritid.

Komplett slangverkstad och hydraulik-service

För att kunna lita på din hydraulik och för att den ska kunna arbeta effektivt är det viktigt att välja rätt hydraulolja är du står inför att byta eller fylla på hydraulolja. Vi på Linderås Lantteknik har komplett slangerkstad och hydraulik-service så att allt blir professionellt gjort vid ett eventuellt slangbrott eller vid slangservice. Vi har en komplett verkstad för service och raparationer av maskiner och redskap.

Fullsortiment av däck

Vi hjälper dig gärna med rätt däck, fälg och kompletta hjul till din traktor. Vi har fullsortiment av däck både för lantbruk samt entreprenad. Vi säljer även däck och kan utföra däcksbyten på personbilar.

Finansieringsalternativ för dig som köper

När du köper din utrustning från oss kan vi även hjälpa till med finanseringen. Vi samarbetar med DLL (de Lage Landen) och erbjuder finansiella lösningar vid köp av maskiner och annan utrustning. 

Linderås Lantteknik historik

  • 1940 startade Josef Stålner en verksamhet i Linderås. Han uppförde då den första byggnaden i Linderås och började att serva framförallt lantbruksmaskiner.
  • 1963 övergick verksamheten till företaget Traktor & Maskin.
  • Sedan 2000 drivs vår verksamhet under namnet Linderås Lantteknik.