Service & Reservdelar

Vi har komplett verkstad för service och reservdelar. Vi servar, felsöker och reparerar både nya och äldre maskiner inom lantbruk, skogsbruk och entreprenad. Vårt breda sortiment av maskiner och redskap gör att vi även erbjuder service och underhåll på sortimentet. Vissa delar har vi hemma. Har vi inte delen hemma tar vi snabbt hem den.

Under åren har vi fått gedigen erfarehet tack vare att vi åtar oss service- och reparationsuppdrag av utrustning från de flesta märken. Det har gett oss en bred kompetens som är vida känd.

Vill du veta mer om vad vi erbjuder?

Däck och däckbyten

Vi har ett fullsortiment av däck för entreprenadmaskiner, däck för lantbruk och skogsbruk samt även personbilar. Vi arbetar med leverantörer som NDI och Gripen Wheels.

Oljor

När vi servar och byter olja på en maskin använder vi oljor från Q8. Du hittar även oljor från Q8 i vår butik.

Filter och filtersystem

Vi är återförsäljare och använder oss av Kramps stora sortiment av olika filter och filtersystem. Allt från hydrauliska filter till bränslefilter och oljefilter.

Slangverkstad med fullsortiment

Vi är en Specma-partner och kan leverera hela Hydra Specmas sortiment. I vår slangverkstad reparerr vi och byter hydraulventiler och hudraulslangar på din utrustning.

Batterier

I vår butik hittar du startbatterier från Yuasa. När vi servar och behöver byter batteriet i din utrustning är det batterier från Yuasa vi använder.

Service och reservdelar från kända varumärken

Vi jobbar med reservdelar från kända varumärken inom en rad olika områden. Allt för att ge dig bästa service.

Kverneland
Kverneland
Trejon
Kverneland
Schaffer